Indkøbskurv

11. januar 2021

EATGRIM x Framing People x Kongstad Studio

I denne uge kører vi i samarbejde med EATGRIM en konkurrence, hvor der vil være mulighed for at vinde en plakat designet af Kongstad Studio og en valgfri af vores egne rammer fra vores rammebygger.

All tomatoes are good tomatoes

Det kræver ikke det store hokus pokus at deltage i konkurrencen. Du hopper blot inde på EATGRIM's instagram og deltager via linket her: https://www.instagram.com/p/CJ8NdVgK8bU/

Billedrammer og måltidskasser - what?

Grøntsager og billedrammer?

Hvis din første lynhurtige tanke var; “Hvad billedrammer og måltidskasser med grøntsager lige tilfælles?”

.. så har du helt ret. For umiddelbart ved første øjekast har vi ikke det helt store til fælles.

MEN, hvis vi lige går et spadestik dybere, så har vi faktisk ret meget tilfælles.

For skønne Petra og Carolin, som har stiftet EATGRIM, deler vi i meget høj grad den samme drøm med. Nemlig drømmen om, at verden skal være mere grøn og bæredygtig. Mere end ⅓ af alle dyrkede grøntsager og frugter bliver nemlig kaseret af én simpel årsag. De er simpelthen ikke pæne nok. Smagen er der, friskheden er der og ikke mindst er holdbarheden der på grøntsagerne og frugterne, men alligevel kasseres de.

Hånden på hjertet er denne metode ikke det mest bæredygtige i verden.

Petra og Carolin stiftede af den årsag EATGRIM, hvor de giver mennesker mulighed for at købe en ugentlig måltidskasser, der er fyldt med økologiske “grimme” frugter og grøntsager. Ikke blot gavner det miljøet betydeligt, at vi begynder at spise alle de frugter og grøntsager, der ikke lever op til supermarkedernes skønhedsideal fremfor at smide dem ud - det gavner især også de lokale landmænd, som dyrker grøntsagerne og frugterne.

De lokale økologiske landmænd får nemlig en indtjening på de frugter og grøntsager, som de ellers var nødsaget til at smide ud, da supermarkeder kun vil sælge de “pæne” af slagsen.

En mere meningsfuld måltidskasse findes næppe på markedet, og derfor er vi alle i Framing People kæmpe fans af EATGRIM og deres mission med, at alle frugter og grøntsager er gode frugter og grøntsager.

For Framing People ønsker vi at ændre en støvet og konservativ branche, der endnu ikke går det mindste op i, at træet og fremstillingen af rammerne skal komme fra bæredygtige skove og ordentlige arbejdsforhold.

Du kan tage et kig på alle Petra’s og Carolin’s EATGRIM måltidskasser her.