Indkøbskurv
Framing People Art

6. april 2020

Framing People Art

Der skal ikke herske tvivl om, at jeg elsker at nørde rammer.

Men som selvudnævnt "rammeentusiast" bliver jeg også dagligt eksponeret for rigtig mange flotte ting, som kan placeres i rammerne – og det er jo trods alt det samlede udtryk, der i sidste ende er vigtigst.

Det har inspireret os til at lave Instagram-siden framingpeople_art.

Her kan du købe fotokunst og et udvalg af vintage plakater. Siden bliver løbende opdateret med nye værker, som jeg og mine dejlige kollegaer falder over. Alle plakaterne sælges med ramme - til nogle har vi valgt vores favorit ramme til værket og til andre vil vi lade valget være op til dig.

Herunder har vi lavet en lille introduktion til nogle af vores nuværende favoritter.

GALERI MAEGHT

Galerie Maeght blev grundlagt i 1945 i Paris af den indflydelsesrige franske kunstforhandler, litograf og samler Aimé Maeght med en udstilling af krigstegninger af Henri Matisse. Idag udstiller kunstmusseet primært værker af spanske og franske kunstnere.

Se vores værker til salg fra Galleri Maeght på Instagram: framingpeople_art.

HELMUT NEWTON


Helmut Newton var en legendarisk, yderst indflydelsesrig tysk modefotograf. Newtons arbejde er vist i magasiner som Playboy, Elle og Vogue og han er bedst kendt for sine sort-hvide billeder af kvinder. Det betyder også, at hans værker er letgenkendelige og oftest skaber blikfang - hvad enten det er i din stue eller i vores butiksvindue. I dag lever hans sjæl videre på the Helmut Newton Foundation i Berlin, som blev etableret i oktober 2003 et par måneder før Helmut Newtons død. Musseet er dedikeret til bevarelse og præsentation af hans egne fotografiske værker og af hans kone, June Newton.

Se vores værker til salg fra Helmut Newton på Instagram: framingpeople_art.