Indkøbskurv
Framing People's Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Framing People ApS
CVR-nr.: 37676829
Adresse: Jægersborggade 47, kl. tv. – 2200 København N
Email: kontakt@framingpeople.dk
Telefonnummer: 50 49 80 49

Har De nogle spørgsmål til nedenstående, skal De være velkommen til at kontakte os på mail, som så vidt muligt vil blive besvaret inden for 48 timer, eller på telefon, som er åben i butikkens åbningstid.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan besvare opkald, når der er kunder i butikken. Vi vil i så fald ringe tilbage hurtigst muligt.

Betaling

Vi tager imod betalinger af betalingskortene VISA/Dankort og MasterCard samt MobilePay. Der tages ikke gebyr for betalingen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes eller ankommer til butikken.

Der kan efter aftale betales via bankoverførsel. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen.


Levering

Det er muligt at bestille levering til Framing Peoples ApSs butik på Jægersborggade, til en privatadresse og til GLS pakkeshop.
Ved særligt store rammer og ordrer, kan der bestilles levering på palle.

Forsendelser til privat og pakkeshop sendes med og leveres af GLS.

Fragtprisen afhænger af leveringsadressen:

Levering til butik = 0 DKK

Levering til pakkeshop = 49 DKK

Levering til privatadresse = 79 DKK

Forsendelse på palle = 650 DKK

Levering kan alene ske i Danmark. Der er en leveringstid på mellem 7-21 hverdage, fra at ordren er modtaget, til at den er leveret.

Fortrydelsesret

Der sælges udelukkende specialfremstilling på www.framingpeople.com, hvilket betyder, at fortrydelsesretten bortfalder ved bestilling, da der er tale om specialfremstilling efter kundens egne ønsker.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Prisgaranti

Framing People ApS tilbyder prisgaranti på tilsvarende eller sammenlignlige produkter. Produktet skal være af samme materiale, hvis der skal ydes prisgaranti. Prisgaranti ydes ikke på produkter, som er at finde andet sted på tilbud eller midlertidig nedsat pris.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Jægersborggade 47, kl. tv, 2200 København N

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til GLS for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Framing People ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.framingpeople.dk er administrerende direktør Jonas Bach Andersen.

Som registreret hos Framing People ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@framingpeople.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@framingpeople.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommisionens online klageportal http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 09/03-2020