Indkøbskurv
Framing People's Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Framing People ApS
CVR-nr.: 37676829
Adresse: Jægersborggade 47, kl. tv. – 2200 København N
Email: kontakt@framingpeople.dk
Telefonnummer: 50 49 80 49

Har De nogle spørgsmål til nedenstående, skal De være velkommen til at kontakte os på mail, som så vidt muligt vil blive besvaret inden for 48 timer, eller på telefon, som er åben i butikkens åbningstid.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan besvare opkald, når der er kunder i butikken. Vi vil i så fald ringe tilbage hurtigst muligt.

Priser og betaling

Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner og inklusive moms. Prisen på en ramme vil variere afhængig af størrelse, rammeprofil og -farve, glastype mm. De vil hele tiden kunne følge med i prisudviklingen på siden.

Vi tager imod betalinger af betalingskortene VISA/Dankort og MasterCard samt MobilePay. Der tages ikke gebyr for betalingen.

Betalingsoplysninger skal angives ved købet. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes eller ankommer til butikken.

Der kan efter aftale betales via bankoverførsel. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen.


Levering

Det er muligt at bestille levering til Framing Peoples ApS’s butik på Jægersborggade, til vores fabrik i Skive, til en privatadresse eller til GLS-pakkeshop.
Ved særligt store rammer og ordrer, kan der bestilles levering på palle.

Forsendelser til privat og pakkeshop sendes med og leveres af GLS.

Fragtprisen afhænger af leveringsadressen:

Levering til butik og værksted = 0 DKK

Levering til pakkeshop = 49 DKK

Levering til privatadresse = 99 DKK

Forsendelse på palle = 595 DKK

Levering kan alene ske i Danmark. Der er en leveringstid på mellem 6-14 hverdage, fra at ordren er modtaget, til at den er leveret.

Framing People ApS bærer ansvaret for din ordre, indtil den er leveret med GLS eller afhentet på vores lokationer. Skader sket efter afhentning/levering er forbrugerens ansvar.

Fortrydelsesret

Der sælges udelukkende specialfremstilling på www.framingpeople.com, hvilket betyder, at fortrydelsesretten bortfalder ved bestilling, da der er tale om specialfremstilling efter kundens egne ønsker.

De kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Prisgaranti

Framing People ApS tilbyder prisgaranti på tilsvarende eller sammenlignelige produkter. Produktet skal være af samme materiale, hvis der skal ydes prisgaranti. Prisgaranti ydes ikke på produkter, som er at finde andet sted på tilbud eller midlertidig nedsat pris.

Opmålingsgaranti

I Framing People ApS ønsker vi at gøre det så nemt, sikkert og trygt at handle rammer online. Derfor tilbyder vi som noget helt særligt dét, vi kalder, opmålingsgaranti.

Det betyder, at hvis De ved en fejl får indtastet forkerte mål ved bestilling, og rammen derfor ikke passer til formålet, garanterer vi Dem en ny ramme i de rigtige mål.

Hvis rammen skulle have været mindre, og derfor ville have været billigere at bestille, koster den nye ramme Dem ikke noget ekstra. Har den forkerte ramme f.eks. kostet DKK 350,-, og den rigtige størrelse ramme koster DKK 300,-, betaler De ikke noget for rammen.

Hvis rammen skulle have været større, og derfor ville have været dyrere at bestille, skal De betale differencen for rammen. Har den forkerte ramme f.eks. kostet DKK 350,-, og den rigtige størrelse ramme koster DKK 400,-, opkræves De differencen på DKK 50,- for rammen.

De opkræves et håndteringsgebyr på DKK 50,-, når De gør brug af opmålingsgarantien.

Betingelserne for at gøre brug af opmålingsgarantien er, at De kontakter os inden 14 dage fra levering/afhentning, at De sender dokumentation på, at rammen ikke passer, og at vi skal have den forkerte ramme retur. De skal derfor enten aflevere den i vores butik eller fabrik, eller pakke den forsvarligt og sende den retur til os. Vi kan hjælpe med en returlabel, men rammen sendes for egen regning.

Opkrævning af håndteringsgebyr og eventuel difference på rammen sker ved fremsendelse af ny faktura, som skal betales, inden vi påbegynder fremstilling af den nye ramme.

Kontakt os på kontakt@framingpeople.dk for at aftale nærmere.

Reklamationsret

Købelovens regler om mangler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Jægersborggade 47, kl. tv, 2200 København N

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Du er også velkommen til komme forbi butikken og aflevere rammen her.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til GLS for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Framing People ApS og opbevares så længe det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet. Ved bestilling af ordre vil personoplysninger blive opbevaret i fem år i henhold til regnskabsloven i forhold til moms og skat.

Vi måler automatisk, hvordan besøgende på framingpeople.com benytter hjemmesiden. Dette gør vi for at kunne få indblik i, hvor mange besøgende vi har, og hvordan siden benyttes. Denne information bruger vi til at tage beslutninger om ændringer og forbedringer til hjemmesiden, så vi kan give en god brugeroplevelse.

Vi benytter en anonymiseret opsætning af Google Analytics til at samle data og statistik om brugen af framingpeople.com. Det betyder, at vi ikke måler eller gemmer nogen former for personhenførbar data, herunder IP-adresse og geo-lokation.

Framing People ApS anvender Quickpay og Clearhouse til indløsninger af betalinger med betalings- og kreditkort. Vi opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler, herunder kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Den dataansvarlige på www.framingpeople.com er administrerende direktør Jonas Bach Andersen.

Som registreret hos Framing People ApS, har De altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. De har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om Dem. Disse rettigheder har De efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@framingpeople.dk

Klageadgang

Hvis De som forbruger vil klage over dit køb, skal De kontakte os på mail: kontakt@framingpeople.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan De sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Er De forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommisionens online klageportal.

__________________________________________________

Handelsbetingelserne kan til enhver tid ensidigt ændres fra Framing People ApS’s side. Ved ændring angives dato for ændring, og det er alene bestillinger fortaget efter ændringen, som vil være underlagt ændringerne.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 21/7-2022